Refit timmerwerk

Ook wanneer uw jacht onderhoud nodig heeft of u een refit wilt laten uitvoeren, bent u bij Bonsink Jachtbetimmering aan het goede adres. Doordat we al jarenlang in de sector actief zijn hebben wij alle kennis en ervaring in huis om kleine klussen maar ook complete refits te kunnen uitvoeren.

 

Inleven in het project

Onze specialisten bekijken en inventariseren alles in en op uw schip uitvoerig zodat geen enkel detail over het hoofd wordt gezien. Dit is een van de factoren die een refit ook zo moeilijk maakt ten opzichte van een nieuwbouwproject, we moeten immers samen zeer goed voorbereid zijn.

Overwegen en overleggen

Wat moet worden vernieuwd en wat kan blijven zoals het is? Goede communicatie met u als eigenaar is hierbij uitermate belangrijk. Ons team weet dat en betrekt u zoveel mogelijk en stelt uw wensen voorop. Ideeën en veranderingen tijdens het project moeten snel en efficiënt kunnen worden uitgevoerd waarbij uiteraard het budget niet uit het oog wordt verloren.

 

Alles onder één dak

Een groot voordeel van Bonsink Jachtbetimmering is dat alles onder één dak kan worden uitgevoerd. Schilder-, RVS-, installatiewerk of de laatste snufjes op het gebied van navigatie, Bonsink heeft specialisten in huis voor alle technieken op uw jacht.

Bekijk ook:

www.bonsink-yacht-painters.nl
www.bonsink-rvs.nl

“Jachtbetimmering op maat”

Bonsink Jachtbetimmering T: +31 (0) 38 3866836
Stouweweg 15 F: +31 (0) 38 3868221
Zwartsluis E: info@bonsink-yacht-painters.nl
Zie ook:
www.bonsink-rvs.nl
www.bonsink-yacht-painters.nl

Jachtbetimmering reparatie hout - Jachtbetimmering nieuwbouw boot - Scheepsbetimmering - Refit timmerwerk