Interieur

Wilt u een nieuw schip laten bouwen of renoveren maar u heeft nog geen idee hoe het interieur ingedeeld moet worden en hoe de samenstelling van kleur en materiaal is? Graag helpen wij u om deze beslissing een weloverwogen keuze te maken. Onze ervaringen met nieuwbouw interieurs gaat erg ver. Interieurschetsen of een compleet interieur plan maken het u gemakkelijk om een sfeerimpressie te krijgen van het te realiseren eindresultaat. Vanaf het grondhout zetten tot en met de ruitenwisserboxen wordt u nauw betrokken bij het project, uiteindelijk moet het uw boot worden waar u zich uiteraard thuis moet gaan voelen.

Voor Serious Yachts leveren wij al een aantal jaren interieurs op nieuwbouw jachten. De standaard hoge kwaliteit welke Serious Yachts eist wordt op professionele wijze gerealiseerd. Behalve het timmerwerk verzorgen wij ook het lakwerk voor het interieur. De reeds gebouwde modellen zijn een visitekaartje voor Bonsink Jachtbetimmering. Dit geeft aan dat een fijne samenwerking tot mooie resultaten kan leiden.

Door de constante wisselwerking tussen klanten en onze vaklieden, het ruime assortiment aan houtsoorten en de kennis van materiaal en verwerking zorgen er voor dat de wensen van u optimaal terug komen in uw schip.

 

Exterieur

Teakdekken, bakskisten, tafels, dekmeubelen, enz. enz. we maken het allemaal. Laat u eens inspireren door de ideeën van onze vakspecialisten, u zult versteld staan wat er mogelijk is om het exterieur van uw schip “te sieren”. U kunt hierbij denken aan het ontwerp van het potdek, maar zelfs de materiaalkeuze en details van de doradebox kunnen prachtige resultaten opleveren. Het advies welke wij bij onze standaard ruime voorraad hout kunnen geven zullen u een duidelijk beeld geven wat er allemaal wel niet mogelijk is op uw schip.

Net als het interieur leveren wij ook het exterieur timmerwerk van Serious Yachts. Het duidelijk aanwezige houtwerk is op elk model tot in de details uitmuntend verwerkt. Een combinatie van design en vakmanschap komt op bij Serious Yachts perfect tot uitdrukking.
 

“Jachtbetimmering op maat”

Betimmering bank

 

Houten trap

 

Tafel

 

Keuken

 

 

Rooster
 

Bonsink Jachtbetimmering T: +31 (0) 38 3866836
Stouweweg 15 F: +31 (0) 38 3868221
Zwartsluis E: info@bonsink-yacht-painters.nl
Zie ook:
www.bonsink-rvs.nl
www.bonsink-yacht-painters.nl

Jachtbetimmering reparatie hout - Jachtbetimmering nieuwbouw boot - Scheepsbetimmering - Refit timmerwerk